Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt in het COVID-vaccin, zei dat jonge volwassenen en tieners niet moeten worden gedwongen om het vaccin te krijgen.
Hij vertelde dat er niet genoeg risico- voordeel verhouding gegevens zijn voor die leeftijdsgroep
Eerder vandaag zei een adviesgroep van het CDC dat er een “waarschijnlijk verband” is tussen zeldzame gevallen van hartontsteking in die leeftijdsgroep en het COVID-19-vaccin

De uitvinder van mRNA-vaccins zei in Amerika op televisie dat “de regering niet transparant is over de risico’s” van het COVID-19-vaccin nadat YouTube een video had verwijderd waarin hij de potentiële risico’s voor jongvolwassenen en tieners besprak.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie die nu wordt gebruikt in het COVID-19-vaccin, zei woensdagavond op Fox News dat er niet genoeg gegevens zijn over de risico’s voor deze leeftijdsgroepen en gelooft niet dat ze moeten worden gedwongen om zich te laten vaccineren.

Ik denk niet dat de voordelen opwegen tegen de risico’s in deze cohort,’ zei Malone, verwijzend naar mensen in de leeftijdscategorie 18 tot 22 jaar, ‘maar helaas wordt er geen analyse gedaan naar de risico verhouding.’

Mijn zorg is dat ik weet dat er risico’s zijn, maar we hebben geen toegang tot de gegevens”, zei Malone. En dus ben ik van mening dat mensen het recht hebben om te beslissen of ze vaccins accepteren of niet, vooral omdat dit experimentele vaccins zijn.

Malone deelde zijn bezorgdheid op dezelfde dag dat een adviesgroep voor de Centers for Disease Control and Prevention zegt dat er een “waarschijnlijk verband” is tussen zeldzame gevallen van hartontsteking bij adolescenten en jonge volwassenen en de vaccins Pfizer/BioNTech en Moderna.

De vaccins van Moderna en Pfizer maken gebruik van mRNA-technologie, en het vaccin van Johnson & Johnson maakt gebruik van de vectorvaccins.

Malone zegt op zijn website dat hij in 1988 het gebied van de boodschapper-mRNA-therapieën heeft uitgevonden.

Zijn ontdekkingen op het gebied van niet virale mRNA-afgiftesystemen worden beschouwd als de sleutel tot de huidige COVID-19 vaccinstrategieën”, aldus zijn biografie.

Zijn waarschuwingen komen nadat eerder woensdag een presentatie werd vrijgegeven: De COVID-19 Vaccine Safety Technical (VaST) Work Group besprak bijna 500 meldingen van de hartontsteking, bekend als myocarditis, bij gevaccineerde volwassenen onder de 30 jaar.

De groep artsen zei dat het risico van myocarditis of pericarditis na vaccinatie met de op mRNA gebaseerde injecties bij adolescenten en jonge volwassenen aanzienlijk hoger is na de tweede dosis bij mannen.

Malone verrichtte pionierswerk op het gebied van “in-vitro RNA transfectie” en ook “in-vivo RNA transfectie” in 1987 en 1988 aan het Salk Instituut, aldus zijn biografie. Hij deed dat op kikkerembryo’s en muizen.

De traditionele vaccins (zoals de griepprik) worden geproduceerd met verzwakte vormen van het virus, maar mRNA’s gebruiken alleen de genetische code van het virus.

Een mRNA-vaccin wordt in het lichaam geïnjecteerd, waar het cellen binnendringt en hen opdraagt antistoffen aan te maken. Deze antistoffen worden door het immuunsysteem herkend en bereiden het voor op de bestrijding van het coronavirus.

Er is geen echt virus nodig om een mRNA-vaccin te maken.

Dit betekent dat de snelheid waarmee het kan worden geproduceerd, drastisch wordt opgevoerd. Als gevolg daarvan zijn mRNA-vaccins geprezen als mogelijke snelle oplossing voor nieuwe uitbraken van besmettelijke ziekten.

De bevindingen werden gepresenteerd in een artikel in de Proceedings of the National Academy of Sciences, het officiële tijdschrift van de Amerikaanse Nationale Academie van Wetenschappen, dat sinds 1914 wordt gepubliceerd.

Maar Malone zei dat de federale regering COVID-vaccins aanbeveelt voor iedereen boven de 12 zonder dat daar onderzoek naar is gedaan.

Jonge volwassenen in de bloei van hun leven worden gedwongen het vaccin te nemen omdat Tony Fauci dat heeft gezegd”, zei Carlson (Fox news) tijdens de show van woensdagavond, eraan toevoegend dat Malone “recht van spreken heeft”, gezien zijn deskundigheid.

Malone was een gastspreker in een podcast met onder anderen Bret Weinstein, een evolutiebioloog, en Steve Kirsh, een Amerikaanse serie-ondernemer die zeven bedrijven heeft opgericht.

De podcast werd geüpload naar YouTube, dat werd gemarkeerd als bron van misleidende informatie over het COVID-19-vaccin en werd verwijderd.

YouTube markeerde in het bijzonder uitspraken over hoe de “spike proteïne” die in het COVID-19 vaccin wordt gebruikt, de manier waarop mRNA vaccins werken, giftig zijn.

Tijdens de podcast zei Malone dat hij maanden geleden ‘manuscripten’ naar de Amerikaanse Food and Drug Administration had gestuurd waarin hij beweerde dat het spike-eiwit dat in het COVID-19-vaccin wordt gebruikt, een gezondheidsrisico vormt.

En hun vaststelling was dat zij niet dachten dat dat voldoende documentatie was van het risico dat de spike biologisch actief was,” zei hij.

Bron: DailyMail.co.uk (Vertaald naar Nederlands)

1 REACTIE

Comments are closed.